Tofu

6 sortimente

Se obţine din lapte de soia, care se încheagă cu clorură de calciu şi, pentru diversificarea gustului, se adaugă seminţe de chimen, vârfuri de mărar, fulgi de ardei. Astfel, rezultă Tofu de la Inedit, un produs refrigerat, preparat din ingredinte naturale, atent selecționate, bogat în proteine și celuloză, singura brânză ce nu conține colesterol. Se folosește la aperitive, paste tartinabile sau salate.

Pentru varianta afumată se foloseşte metoda traditională de afumare (lemn şi rumeguş de fag), în niciun caz aromă de fum! Saramura este obţinută din apa de izvor şi sare de mare, în a cărei compoziţie se disting peste 100 de minerale.

Sortimente:

  • Tofu în saramură
  • Tofu în saramură cu mărar
  • Tofu în saramură cu chimen
  • Tofu în saramură afumat
  • Tofu în saramură cu ardei
  • Tofu fără saramură