Salată Misticanza, rucola și tofu cu ardei

Prezentat de Chef Marius Tudosiei

Ingrediente

o pungă de Misticanza, o pungă de rucola, o cutie de tofu de la Inedit cu ardei, o gutuie, ardei roșu, dovlecel, maioneză vegetală de la Inedit, zeamă de lămâie, vin alb sec

Amestecă într-un bol câte o pungă din fiecare.

Taie în cuburi mari (în contrast cu frunzele mici) o cutie de tofu cu ardei. Rade pe răzătoarea mare un sfert de gutuie cu tot cu coajă. Taie în fâșii subțirele jumătate de ardei iute roșu.

Compune un dressing din: * 3 - 4 linguri de ulei de dovleac presat la rece (sau ulei de măsline extravirgin) * 1 lingură de sos de maioneză vegetală * zeamă de lămâie * 1 lingură de vin alb sec

Toarnă dressingul peste toate ingredientele amestecate 'pe uscat' și decorează cu semințe de dovleac crude întregi.