Salata Eisberg, Baby Spanac si tofu

Prezentat de Chef Marius Tudosiei

Ingrediente
  • o pungă salată Eisberg
  • o pungă Baby Spanac
  • 200g tofu în saramură de la Inedit cu chimen

    Amestecă ambele salate intruun bol larg. Taie în cuburi mari (1 cm) 200 g de tofu cu chimen și încălzește-l la tigaia antiaderentă pentru a activa și mai mult chimenul. Operațiunea asta NU are nevoie de ulei, ci de o tigaie antiaderentă.

    Într-un borcan compune un dressing din:

  • 10 ml sos de soia
  • 20 ml ulei de măsline extravirgin
  • 10 ml zeamă de portocală
  • Sare
  • Piper alb

    Pentru un boost de fibre, pune în dressing semințe de în zdrobite. Agită borcanul să obții o emulsie omogenă și toarnă peste mixul de salată exact înainte de servire.
    Amestecă prin agitarea castronului. Sau cu instrumente, însă fără să apeși peste salate.