Roşii umplute

Prezentat de Inedit

Ingrediente:
  • 6 roşii,
  • 3 ouă,
  • 100 g Sos de maioneză din soia Inedit,
  • 50 g Tofu în saramură simplu Inedit,
  • 1 salată verde,
  • pătrunjel
Mod de preparare:

Se taie roşiile transversal pe din două, se scoate pulpa cu o linguriţă, se aşează cu tăietura în jos şi se lasă la scurs. Ouăle se fierb tari, se curăţă şi se taie jumătaţi. Tofu se scurge de saramură pe un prosop absorbant.

În fiecare “coşuleţ” de roşie se pune o jumătate de ou, cu tăietura în sus, şi se spriţează cu sos de maioneză din soia.

Pe un platou se aşează frunzele de salată în formă de evantai. Se aşează “coşuleţele” peste care se rade fin tofu şi se presară pătrunjelul tocat fin.