Gustări vegane rapide şi uşoare

Prezentat de Inedit

Pastă tartinabilă de tofu cu sos de soia Tartinero şi mărar

Ingrediente:
  • Pastă de tofu cu sos de soia de la Inedit - Tartinero
  • mărar tocat (o legătură)
  • sare şi piper
  • pâine prăjită
  • măsline negre
Mod de preparare:

Pune într-un bol conţinutul unei cutii cu pastă tartinabilă de tofu cu sos de soia, adaugă o mână de mărar tocat mărunt, sare şi piper după gust. Amestecă totul cu o spatulă şi serveşte conţinutul la micul dejun sau oricând simţi nevoia de o gustare delicioasă cu felii de pâine prăjită şi măsline negre.  

Pastă de tofu cu ceapă Tartinero şi Guacamole

Ingrediente:
  • o cutie de pastă de tofu cu ceapă de la Inedit - Tartinero
  • 2 avocado mari 
  • 3-4 roşii cherry curăţate de seminţe
  • un căţel de usturoi (opţional)
  • zeamă de lămâie 
  • sare, piper şi coriandru
Mod de preparare:

Toacă mărunt coriandrul. Dacă îţi place usturoiul, poţi adăuga în sosul Guacamole şi un căţel de usturoi zdrobit.  Bucăţile de avocado se zdrobesc cu furculiţa, se stropesc imediat cu zeamă de lămâie, apoi se adaugă roşiile tăiate cuburi, usturioul şi coriandrul. Se asezonează cu sare şi piper, după gust. Dacă vrei să păstrezi sosul pentru mai mult timp, îţi recomandăm să nu arunci sâmburii de avocado şi să-i laşi pe fundul castronului cu Guacamole. Sâmburii au rol antioxidant şi ajută la păstrarea culorii. Poţi consuma sosul de guacamole cu nachos şi pastă cu ceapă Tartinero. 

Pastă de tofu cu sos de muştar Tartinero şi baby spanac

Ingrediente:
  • o cutie de pastă de tofu cu sos de muştar de la Inedit - Tartinero
  • o mână de frunze proaspete de baby spanac
  • o ceapă mică roşie
  • o lingură de seminţe de chia
  • sare şi piper
Mod de preparare:

Amestecă într-un castron mare pasta de tofu cu sos de muştar Tartinero cu ceapa roşie tocată mărunt, seminţele de chia şi condimentează cu sare şi piper după gust. Întinde crema obţinută pe felii de pâine prăjită şi decorează cu frunze proaspete de spanac. Un deliciu!   

Pastă de năut Hummus Tartinero cu busuioc

Ingrediente:
  • o cutie cu pastă de năut Hummus de la Inedit - Tartinero
  • 4-5 linguri de busuioc proaspăt
  • 3-4 linguri zeamă de lămâie 
  • 2 căţei de usturoi pisaţi
Mod de preparare:

Zdrobeşte usturoiul într-un mojar, apoi adaugă busuiocul şi zeama de lămâie. Amestecă bine până când obţii o pastă numai bună de combinat cu pasta de năut Hummus de la Tartinero. Se poate servi cu pâine prăjită pe care o poţi decora cu busuioc.

Articolul complet aici: http://www.eva.ro/dietafitness/nutritie/fii-in-forma-pentru-vara-4-gustari-delicioase-si-echilibrate-articol-203641.html