Pizza cu crenvurşti vegetali şi tofu

Prezentat de Inedit

Ingrediente:
  • 1 cutie Tofu în saramură Inedit,
  • 1 borcan Crenvurşti vegetali Inedit,
  • 250ml apă călduţă,
  • 500g făină,
  • 40g drojdie proaspătă Dr. Oetker,
  • 1 linguriţă sare,
  • 1 linguriţă miere,
  • 2 linguri ulei,
  • ardei roşu şi verde,
  • roşii,
  • măsline
Mod de preparare:

Pentru aluat se cerne făina într-un castron. Se dizolvă drojdia în apă călduţă şi se amestecă cu făina. Se adaugă sarea, mierea şi uleiul. Ingredientele se amestecă cu mixerul la viteză minimă la început, şi apoi la viteză maximă timp de 5 minute. Aluatul se păstrează acoperit într-un loc cald, până îşi dublează volumul. Se răstoarnă aluatul pe masa de lucru presărată în prealabil cu făină, se întinde şi se aşează într-o tavă de 30x40 cm, unsă şi tapetată cu hârtie pentru copt.

Crenvurştii vegetali din soia se decojesc de membrană, se taie rondele şi se ornează aluatul de pizza. Tofu se scurge de saramură şi se rade peste aluatul de pizza. Puteţi să ornaţi cu feliuţe subţiri de ardei verde şi rosu, feliuţe de roşii şi rondele de măsline.