Delicii Inedit

    1_3.jpg
    Coșulețe umplute cu Tartinero

    25 iulie 2019

    Ingrediente pentru coșulețele aperitiv: 320 g făină 90 ml ulei măsline 1/4 linguriță sare 1/4 linguriță bicarbonat de sodiu (stins în puțină zeamă de lămâie) 90 ml aquafaba (zeamă de năut /fasole albă fiartă sau din conservă, folosită ca înlocuitor pentru ou) Umplutura: Pastă tartinabilă Tartinero, diverse sortimente Se pot adăuga verdețuri, ...

    Detalii »
    shutterstock_302843402_1_1.jpg
    Chifteluţe din soia cu usturoi

    24 iulie 2019

    Ingrediente: 100 grame de granule din soia de la Inedit 1 cartof mare fiert 1 morcov 2 căţei de usturoi 1 ceapă o legătură de pătrunjel (nu foarte mare) pesmet sare şi piper ulei de floarea soarelui Mod de preparare: Aceste granule sunt obţinute din soia nemodificată genetic, prelucrată şi deshidrată, astfel încât poate înlocui cu succes carnea, ...

    Detalii »
    reteta-cu-batoane-de-la-eva-ro_baton_fb_ad_1_2.png
    Salată cu batoane din tofu

    24 iulie 2019

    Dacă nu ai încercat încă batoanele din tofu, ele pot fi consumate şi fierte, prăjite sau fripte pe grătar, dar şi într-o salată delicioasă şi uşoară. Mai jos, recomandăm o salată răcoritoare, de vară. Ingrediente: rucola baby spanac valeriană batoane din tofu (simple sau picante, după gust) zeamă de lămâie oţet balsamic ulei de măsline sare şi ...

    Detalii »
    gustari-rapide-eva_2.jpg
    Gustări vegane rapide şi uşoare

    24 iulie 2019

    Pastă tartinabilă de tofu cu sos de soia Tartinero şi mărar Ingrediente: Pastă de tofu cu sos de soia de la Inedit - Tartinero mărar tocat (o legătură) sare şi piper pâine prăjită măsline negre Mod de preparare: Pune într-un bol conţinutul unei cutii cu pastă tartinabilă de tofu cu sos de soia, adaugă o mână de mărar tocat mărunt, sare şi piper ...

    Detalii »
    supa-brocolli-eva_2.jpg
    Supă cremă de broccoli cu lapte de soia de la Inedit

    24 iulie 2019

    Ingrediente: 1 kilogram broccoli 2 cartofi medii cuburi o ceapă medie (poţi folosi şi ceapă roşie) 3 căţei de usturoi ulei de măsline sare şi piper mix de seminţe lapte de soia de la Inedit Mod de preparare: Într-o oală încăpătoare, pune cartofii şi ceapa la fiert. Lasă să fiarbă 5 minute, apoi adaugă şi bucăţile de broccoli. Cartofii fierb puţin ...

    Detalii »
    reteta-1-img_8063_2.jpg
    Salată mixtă cu batoane de tofu (4 porţii)

    19 iulie 2019

    Ingrediente: 500g batoane de tofu - 2 pachete (simple sau picante), 200 g salată mixtă, 2 linguri oţet aromatizat cu ierburi, 2 linguri sos de soia, 6 linguri ulei de măsline, 4 linguri oţet balsamico, 1 legătură busuioc, 2 buc. usturoi, sare, piper Mod de preparare: Batoanele de tofu se taie în părți egale. Într-o tigaie teflonată se ...

    Detalii »
    reteta-2-img_8037_3.jpg
    Pfeffersteak din tofu (4 porţii)

    19 iulie 2019

    Ingrediente: 8 buc. tofu (felii groase de cca 1 cm), 4 linguri Sos Tamari (sos de soia fermentat natural), 2 linguri de ulei, 2 linguri de unt, 1 legătură de pătrunjel tocat mărunt, 1 ceapă tocată mărunt, de preferat ceapă roşie, 2 linguri de piper boabe albe şi negre, zdrobite, 100 ml de vin alb sec, 200 ml supă clară de legume, frunze de ...

    Detalii »
    reteta-4-img_8150_2.jpg
    Pâinici decorate cu Tartinero, flori comestibile și microplante

    19 iulie 2019

    Ingrediente: Tartinero pastă tartinabilă de la Inedit (orice sortiment, la alegere), pâinici mici, crocante sau felii de pâine (poate să fie și prăjită), flori comestibile și microplante pentru decor Mod de preparare: Am decorat pâinicile cu pasta tartinabilă și le-am decorat, după bunul plac, cu flori comestibile și microplante. Această rețetă ...

    Detalii »
    reteta-3-img_7963_2.jpg
    Smoothie cu Tofu și căpșune (4 porţii)

    19 iulie 2019

    Ingrediente: 5 bucăți curmale uscate, 300 gr căpșune, 2 linguri Lucuma pulbere sau miere, 100 gr tofu simplu (nu saramură), 150 ml lapte tofu simplu, 5-6 bucăți cuburi de gheață Mod de preparare: Curmalele se înmoaie în apă, apoi se scot sâmburii și se toacă gros. Se spală căpșunele, se usucă și se curăță. Se aleg pentru decor 2 fructe frumoase, ...

    Detalii »
    reteta-img_7911_2.jpg
    Chiftele din tofu cu morcovi

    19 iulie 2019

    Ingrediente: 2 linguri ulei de cocos, 2 cepe, o ceapă verde mică, 2 morcovi, 1/2 linguriță curry, 2 căței usturoi, 2 linguri sos de roșii, 500 g tofu simplu, 50 g făină, 50 g alune tocate, sare, piper Pentru prăjit: ulei de floarea-soarelui Mod de preparare: Se curăță și se taie în bucățele cei doi morcovi, cepele și usturoiul și ...

    Detalii »
    salata-de-varza-cu-tofu-si-ciuperci_2.jpg
    Salată de varză cu tofu şi ciuperci

    24 iulie 2014

    Ingrediente: 200 g Tofu în saramură Inedit, 1 varză mică (1 kg), 1 cană ciuperci din conservă, 1 ceapă, zeamă de lămâie, ulei, sare, piper, mărar Mod de preparare: Se taie varza fin. Ciupercile se scurg şi se taie mărunt. Tofu se scurge de saramură şi se taie în cubuleţe de 2/2 cm. Ceapa se taie mărunt şi se înăbuşe cu puţin ulei şi apă. Se ...

    Detalii »
    orez-cu-tofu-inedit_1.jpg
    Orez indonezian cu tofu

    24 iulie 2014

    Ingrediente: 400 g Tofu în saramură Inedit, 250 g orez, 2 linguri ulei, 2 căţei de usturoi, 1 ardei roşu, 1 linguriţă curry, 1 lingură sos de roşii, 6 cepe verzi, 2 linguriţe sos de soia, pătrunjel Mod de preparare: Se pune orezul într-o cratiţă mare şi se lasă la înmuiat timp de 15 minute. Apoi se fierbe timp de 5 minute. Tofu se scurge ...

    Detalii »
    omleta-cu-tofu-inedit_1.jpg
    Omletă cu tofu

    06 august 2014

    Ingrediente: 250 g Tofu în saramură (simplu sau afumat) Inedit, 1 ceapă mare, 4-5 ouă, 2 linguri Sos de maioneză din soia Inedit, sare, piper, pătrunjel Mod de preparare: Ceapa se taie mărunt şi se pune pe foc, într-o tigaie de teflon, împreună cu o lingură de ulei, până se înmoaie putin. Tofu se scurge de saramură pe un prosop absorbant, ...

    Detalii »
    salta-de-fasole-verde_1.jpg
    Salată de fasole verde fideluţă cu maioneză

    08 august 2014

    Ingrediente: 500-600 g fasole verde fideluţă, 300 g sos de maioneză din soia, 1 căpăţână usturoi zdrobit, puţină zeamă de lămâie, pătrunjel, 1 linguriţă piper Mod de preparare: Fasolea verde fideluţă se curăţă şi se fierbe în apă cu puţină sare. Când este gata se scurge într-o sită şi se lasă să se răcească. Se ia câte un mănunchi de păstăi, ...

    Detalii »
    burger-rusesc_1.jpg
    Burgeri ruseşti

    08 august 2014

    Ingrediente: 5-6 cartofi, Sos de maioneză din soia Inedit, 2 morcovi, 1 păstârnac, 1 ţelină, sare, zeamă lămâie Mod de preparare: Cartofii se spală bine cu o perie, se învelesc în staniol şi se coc în cuptor astfel încât să fie bine pătrunşi şi la mijloc. Se curăţă morcovii, păstârnacul şi ţelina, se rad şi se amestecă cu sosul de maioneză ...

    Detalii »
    inedit_chiftelute-cu-tofu_1.jpg
    Chifteluţe din tofu

    08 august 2014

    Ingrediente: 500 g Tofu în saramură Inedit, 200 ml Băutură din soia simplă Inedit, 2 ouă, 50 g pesmet, 150 g făină de grâu, piper, sare, mărar, pătrunjel, usturoi Mod de preparare: Tofu se scurge de saramură şi se rade într-un castron. Se adaugă ouăle şi făina şi se amestecă. Se condimentează după gust cu sare şi piper. Se adaugă în compoziţia ...

    Detalii »
    salata-de-mazare-cu-crenvursti-inedit_1.jpg
    Tocăniţă de mazăre cu crenvurşti vegetali

    08 august 2014

    Ingrediente: ½ kg mazăre fină congelată sau din conservă, 1 borcan Crenvurşti vegetali afumaţi în saramură Inedit, 2 cepe, 1 lingură sos de roşii, 1-2 linguri făină, s are, mărar Mod de preparare: Cepele se taie mărunt şi se înăbuşe uşor cu apă, ulei şi puţină sare. Se adaugă apoi o cană de apă caldă, iar când clocoteşte se adaugă mazărea ...

    Detalii »
    amandina-de-post_mic_1.jpg
    Amandină de post

    08 august 2014

    Ingrediente: **Pentru aluat: ** * 220 g făină, * 40 g Cacao Neagră Dr. Oetker, * 1 plic Praf de copt Dr. Oetker, * 1/2 linguriţă sare, * 100 g zahăr brun (sau zahăr tos), * 240ml apă rece, * 100 ml ulei de floarea soarelui, * 2 plicuri Zahăr Vanilinat Dr. Oetker **Pentru cremă: ** * 100 g pudră de migdale (sau migdale decojite măcinate fin ...

    Detalii »
    drob_vegetarian_2.jpg
    Drob vegetarian

    08 august 2014

    Ingrediente: 6 cepe, 100 ml ulei, 1 50 ml apă, 1 legatură de pătrunjel, 1 cutie Tofu în saramură Inedit, 1-2 linguri de pastă de tomate, 4 caţei de usturoi, 1 plic de Vege-Gel Dr. Oetker, 150 ml Lapte de soia Inedit, 10 linguri rase Amidon alimentar Gustin Dr. Oetker, 5 linguri rase de făină, piper, oregano, cimbru după gust Mod de ...

    Detalii »
    rosiiiii-umplute-2000-px_1.jpg
    Roşii umplute

    08 august 2014

    Ingrediente: 6 roşii, 3 ouă, 100 g Sos de maioneză din soia Inedit, 50 g Tofu în saramură simplu Inedit, 1 salată verde, pătrunjel Mod de preparare: Se taie roşiile transversal pe din două, se scoate pulpa cu o linguriţă, se aşează cu tăietura în jos şi se lasă la scurs. Ouăle se fierb tari, se curăţă şi se taie jumătaţi. Tofu se scurge de ...

    Detalii »