Delicii Inedit

    salata-de-varza-cu-tofu-si-ciuperci_2.jpg
    Salată de varză cu tofu şi ciuperci

    24 iulie 2014

    Ingrediente: 200 g Tofu în saramură Inedit, 1 varză mică (1 kg), 1 cană ciuperci din conservă, 1 ceapă, zeamă de lămâie, ulei, sare, piper, mărar Mod de preparare: Se taie varza fin. Ciupercile se scurg şi se taie mărunt. Tofu se scurge de saramură şi se taie în cubuleţe de 2/2 cm. Ceapa se taie mărunt şi se înăbuşe cu puţin ulei şi apă. Se ...

    Detalii »
    orez-cu-tofu-inedit_1.jpg
    Orez indonezian cu tofu

    24 iulie 2014

    Ingrediente: 400 g Tofu în saramură Inedit, 250 g orez, 2 linguri ulei, 2 căţei de usturoi, 1 ardei roşu, 1 linguriţă curry, 1 lingură sos de roşii, 6 cepe verzi, 2 linguriţe sos de soia, pătrunjel Mod de preparare: Se pune orezul într-o cratiţă mare şi se lasă la înmuiat timp de 15 minute. Apoi se fierbe timp de 5 minute. Tofu se scurge ...

    Detalii »
    omleta-cu-tofu-inedit_1.jpg
    Omletă cu tofu

    06 august 2014

    Ingrediente: 250 g Tofu în saramură (simplu sau afumat) Inedit, 1 ceapă mare, 4-5 ouă, 2 linguri Sos de maioneză din soia Inedit, sare, piper, pătrunjel Mod de preparare: Ceapa se taie mărunt şi se pune pe foc, într-o tigaie de teflon, împreună cu o lingură de ulei, până se înmoaie putin. Tofu se scurge de saramură pe un prosop absorbant, ...

    Detalii »
    salta-de-fasole-verde_1.jpg
    Salată de fasole verde fideluţă cu maioneză

    08 august 2014

    Ingrediente: 500-600 g fasole verde fideluţă, 300 g sos de maioneză din soia, 1 căpăţână usturoi zdrobit, puţină zeamă de lămâie, pătrunjel, 1 linguriţă piper Mod de preparare: Fasolea verde fideluţă se curăţă şi se fierbe în apă cu puţină sare. Când este gata se scurge într-o sită şi se lasă să se răcească. Se ia câte un mănunchi de păstăi, ...

    Detalii »
    burger-rusesc_1.jpg
    Burgeri ruseşti

    08 august 2014

    Ingrediente: 5-6 cartofi, Sos de maioneză din soia Inedit, 2 morcovi, 1 păstârnac, 1 ţelină, sare, zeamă lămâie Mod de preparare: Cartofii se spală bine cu o perie, se învelesc în staniol şi se coc în cuptor astfel încât să fie bine pătrunşi şi la mijloc. Se curăţă morcovii, păstârnacul şi ţelina, se rad şi se amestecă cu sosul de maioneză ...

    Detalii »
    inedit_chiftelute-cu-tofu_1.jpg
    Chifteluţe din tofu

    08 august 2014

    Ingrediente: 500 g Tofu în saramură Inedit, 200 ml Băutură din soia simplă Inedit, 2 ouă, 50 g pesmet, 150 g făină de grâu, piper, sare, mărar, pătrunjel, usturoi Mod de preparare: Tofu se scurge de saramură şi se rade într-un castron. Se adaugă ouăle şi făina şi se amestecă. Se condimentează după gust cu sare şi piper. Se adaugă în compoziţia ...

    Detalii »
    salata-de-mazare-cu-crenvursti-inedit_1.jpg
    Tocăniţă de mazăre cu crenvurşti vegetali

    08 august 2014

    Ingrediente: ½ kg mazăre fină congelată sau din conservă, 1 borcan Crenvurşti vegetali afumaţi în saramură Inedit, 2 cepe, 1 lingură sos de roşii, 1-2 linguri făină, s are, mărar Mod de preparare: Cepele se taie mărunt şi se înăbuşe uşor cu apă, ulei şi puţină sare. Se adaugă apoi o cană de apă caldă, iar când clocoteşte se adaugă mazărea ...

    Detalii »
    amandina-de-post_mic_1.jpg
    Amandină de post

    08 august 2014

    Ingrediente: **Pentru aluat: ** * 220 g făină, * 40 g Cacao Neagră Dr. Oetker, * 1 plic Praf de copt Dr. Oetker, * 1/2 linguriţă sare, * 100 g zahăr brun (sau zahăr tos), * 240ml apă rece, * 100 ml ulei de floarea soarelui, * 2 plicuri Zahăr Vanilinat Dr. Oetker **Pentru cremă: ** * 100 g pudră de migdale (sau migdale decojite măcinate fin ...

    Detalii »
    drob_vegetarian_2.jpg
    Drob vegetarian

    08 august 2014

    Ingrediente: 6 cepe, 100 ml ulei, 1 50 ml apă, 1 legatură de pătrunjel, 1 cutie Tofu în saramură Inedit, 1-2 linguri de pastă de tomate, 4 caţei de usturoi, 1 plic de Vege-Gel Dr. Oetker, 150 ml Lapte de soia Inedit, 10 linguri rase Amidon alimentar Gustin Dr. Oetker, 5 linguri rase de făină, piper, oregano, cimbru după gust Mod de ...

    Detalii »
    rosiiiii-umplute-2000-px_1.jpg
    Roşii umplute

    08 august 2014

    Ingrediente: 6 roşii, 3 ouă, 100 g Sos de maioneză din soia Inedit, 50 g Tofu în saramură simplu Inedit, 1 salată verde, pătrunjel Mod de preparare: Se taie roşiile transversal pe din două, se scoate pulpa cu o linguriţă, se aşează cu tăietura în jos şi se lasă la scurs. Ouăle se fierb tari, se curăţă şi se taie jumătaţi. Tofu se scurge de ...

    Detalii »
    inedit_pizza-cu-tofu_1.jpg
    Pizza cu crenvurşti vegetali şi tofu

    08 august 2014

    Ingrediente: 1 cutie Tofu în saramură Inedit, 1 borcan Crenvurşti vegetali Inedit, 250ml apă călduţă, 500g făină, 40g drojdie proaspătă Dr. Oetker, 1 linguriţă sare, 1 linguriţă miere, 2 linguri ulei, ardei roşu şi verde, roşii, măsline Mod de preparare: Pentru aluat se cerne făina într-un castron. Se dizolvă drojdia în apă călduţă şi ...

    Detalii »
    ardei-umplut-cu-tofu_1.jpg
    Ardei umpluţi cu tofu

    08 august 2014

    Ingrediente: 250 g tofu desărată, 250 g tofu sărată, 1 lingură zahăr, 2-3 ouă (sau 2-3 linguri lapte soia simplu), 8-10 bucăţi ardei gras, verdeaţă după preferinţe Mod de preparare: Se scot cotoarele ardeilor şi se spală. Tofu se dă pe răzătoare şi apoi, se amestecă cu zahărul, ouăle sau laptele simplu şi se face o pastă care se foloseşte la umplerea ...

    Detalii »
    bomboane-cu-stafide_mic.jpg
    Bomboane de stafide

    08 august 2014

    Ingrediente: 1 cană stafide, 1 cană lapte de soia, 1 cană nucă măcinată, coaja de la o lămâie, nucă de cocos, vanilie Mod de preparare: Se înmoaie stafidele în lapte şi vanilie cam 20 de minute. Apoi, se dau prin robot. Se adaugă nucă măcinată şi coaja de lămâie. Daca compoziţia nu este destul de vâscoasă, se mai adaugă 1-2 linguri fulgi ...

    Detalii »
    salata-de-varza-cu-tofu_3.jpg
    Salată picantă

    08 august 2014

    Ingrediente: 400 g tofu, 200 g morcovi, 200 g sos de maioneză din soia, 1 capăţână usturoi, mărar şi pătrunjel, 1 linguriţă piper Mod de preparare: Tofu, morcovul şi usturoiul se rad pe răzătoarea mare, se amestecă cu maioneza, se aşează pe platou şi se ornează cu verdeaţă. ...

    Detalii »
    energizant.png
    Milkshake super energizant

    25 noiembrie 2014

    Ingrediente: 350 ml Băutură din soia simplă de la Inedit 2 linguri Cacao neagră Dr. Oetker 1 banană 1 lingură unt de arahide 1 lingură miere 1 bucățica (2 cm) de ghimbir Ingredientele se pun într-un blender și se mixează până obținem o compoziție omogenă și cremoasă! Puteți servi produsul imediat sau după ce a fost ținut la frigider o ...

    Detalii »
    milkshake-super-fructat_1.jpg
    Milkshake super fructat

    25 noiembrie 2014

    Ingrediente: 250 ml Băutură din soia simplă de la Inedit 200g căpșuni (proaspete sau congelate) 1 lingură miere ½ banană Ingredientele se pun într-un blender și se mixează până obținem o compoziție omogenă și cremoasă! Puteți servi produsul imediat sau după ce a fost ținut la frigider o oră! ...

    Detalii »