Delicii Inedit

    salata-de-varza-cu-tofu-si-ciuperci_2.jpg
    Salată de varză cu tofu şi ciuperci

    24 iulie 2014

    Ingrediente: 200 g Tofu în saramură Inedit, 1 varză mică (1 kg), 1 cană ciuperci din conservă, 1 ceapă, zeamă de lămâie, ulei, sare, piper, mărar Mod de preparare: Se taie varza fin. Ciupercile se scurg şi se taie mărunt. Tofu se scurge de saramură şi se taie în cubuleţe de 2/2 cm. Ceapa se taie mărunt şi se înăbuşe cu puţin ulei şi apă. Se ...

    Detalii »
    orez-cu-tofu-inedit_1.jpg
    Orez indonezian cu tofu

    24 iulie 2014

    Ingrediente: 400 g Tofu în saramură Inedit, 250 g orez, 2 linguri ulei, 2 căţei de usturoi, 1 ardei roşu, 1 linguriţă curry, 1 lingură sos de roşii, 6 cepe verzi, 2 linguriţe sos de soia, pătrunjel Mod de preparare: Se pune orezul într-o cratiţă mare şi se lasă la înmuiat timp de 15 minute. Apoi se fierbe timp de 5 minute. Tofu se scurge ...

    Detalii »
    omleta-cu-tofu-inedit_1.jpg
    Omletă cu tofu

    06 august 2014

    Ingrediente: 250 g Tofu în saramură (simplu sau afumat) Inedit, 1 ceapă mare, 4-5 ouă, 2 linguri Sos de maioneză din soia Inedit, sare, piper, pătrunjel Mod de preparare: Ceapa se taie mărunt şi se pune pe foc, într-o tigaie de teflon, împreună cu o lingură de ulei, până se înmoaie putin. Tofu se scurge de saramură pe un prosop absorbant, ...

    Detalii »
    salta-de-fasole-verde_1.jpg
    Salată de fasole verde fideluţă cu maioneză

    08 august 2014

    Ingrediente: 500-600 g fasole verde fideluţă, 300 g sos de maioneză din soia, 1 căpăţână usturoi zdrobit, puţină zeamă de lămâie, pătrunjel, 1 linguriţă piper Mod de preparare: Fasolea verde fideluţă se curăţă şi se fierbe în apă cu puţină sare. Când este gata se scurge într-o sită şi se lasă să se răcească. Se ia câte un mănunchi de păstăi, ...

    Detalii »
    burger-rusesc_1.jpg
    Burgeri ruseşti

    08 august 2014

    Ingrediente: 5-6 cartofi, Sos de maioneză din soia Inedit, 2 morcovi, 1 păstârnac, 1 ţelină, sare, zeamă lămâie Mod de preparare: Cartofii se spală bine cu o perie, se învelesc în staniol şi se coc în cuptor astfel încât să fie bine pătrunşi şi la mijloc. Se curăţă morcovii, păstârnacul şi ţelina, se rad şi se amestecă cu sosul de maioneză ...

    Detalii »
    inedit_chiftelute-cu-tofu_1.jpg
    Chifteluţe din tofu

    08 august 2014

    Ingrediente: 500 g Tofu în saramură Inedit, 200 ml Băutură din soia simplă Inedit, 2 ouă, 50 g pesmet, 150 g făină de grâu, piper, sare, mărar, pătrunjel, usturoi Mod de preparare: Tofu se scurge de saramură şi se rade într-un castron. Se adaugă ouăle şi făina şi se amestecă. Se condimentează după gust cu sare şi piper. Se adaugă în compoziţia ...

    Detalii »
    salata-de-mazare-cu-crenvursti-inedit_1.jpg
    Tocăniţă de mazăre cu crenvurşti vegetali

    08 august 2014

    Ingrediente: ½ kg mazăre fină congelată sau din conservă, 1 borcan Crenvurşti vegetali afumaţi în saramură Inedit, 2 cepe, 1 lingură sos de roşii, 1-2 linguri făină, s are, mărar Mod de preparare: Cepele se taie mărunt şi se înăbuşe uşor cu apă, ulei şi puţină sare. Se adaugă apoi o cană de apă caldă, iar când clocoteşte se adaugă mazărea ...

    Detalii »
    amandina-de-post_mic_1.jpg
    Amandină de post

    08 august 2014

    Ingrediente: **Pentru aluat: ** * 220 g făină, * 40 g Cacao Neagră Dr. Oetker, * 1 plic Praf de copt Dr. Oetker, * 1/2 linguriţă sare, * 100 g zahăr brun (sau zahăr tos), * 240ml apă rece, * 100 ml ulei de floarea soarelui, * 2 plicuri Zahăr Vanilinat Dr. Oetker **Pentru cremă: ** * 100 g pudră de migdale (sau migdale decojite măcinate fin ...

    Detalii »
    drob_vegetarian_2.jpg
    Drob vegetarian

    08 august 2014

    Ingrediente: 6 cepe, 100 ml ulei, 1 50 ml apă, 1 legatură de pătrunjel, 1 cutie Tofu în saramură Inedit, 1-2 linguri de pastă de tomate, 4 caţei de usturoi, 1 plic de Vege-Gel Dr. Oetker, 150 ml Lapte de soia Inedit, 10 linguri rase Amidon alimentar Gustin Dr. Oetker, 5 linguri rase de făină, piper, oregano, cimbru după gust Mod de ...

    Detalii »
    rosiiiii-umplute-2000-px_1.jpg
    Roşii umplute

    08 august 2014

    Ingrediente: 6 roşii, 3 ouă, 100 g Sos de maioneză din soia Inedit, 50 g Tofu în saramură simplu Inedit, 1 salată verde, pătrunjel Mod de preparare: Se taie roşiile transversal pe din două, se scoate pulpa cu o linguriţă, se aşează cu tăietura în jos şi se lasă la scurs. Ouăle se fierb tari, se curăţă şi se taie jumătaţi. Tofu se scurge de ...

    Detalii »
    inedit_pizza-cu-tofu_1.jpg
    Pizza cu crenvurşti vegetali şi tofu

    08 august 2014

    Ingrediente: 1 cutie Tofu în saramură Inedit, 1 borcan Crenvurşti vegetali Inedit, 250ml apă călduţă, 500g făină, 40g drojdie proaspătă Dr. Oetker, 1 linguriţă sare, 1 linguriţă miere, 2 linguri ulei, ardei roşu şi verde, roşii, măsline Mod de preparare: Pentru aluat se cerne făina într-un castron. Se dizolvă drojdia în apă călduţă şi ...

    Detalii »
    ardei-umplut-cu-tofu_1.jpg
    Ardei umpluţi cu tofu

    08 august 2014

    Ingrediente: 250 g tofu desărată, 250 g tofu sărată, 1 lingură zahăr, 2-3 ouă (sau 2-3 linguri lapte soia simplu), 8-10 bucăţi ardei gras, verdeaţă după preferinţe Mod de preparare: Se scot cotoarele ardeilor şi se spală. Tofu se dă pe răzătoare şi apoi, se amestecă cu zahărul, ouăle sau laptele simplu şi se face o pastă care se foloseşte la umplerea ...

    Detalii »
    bomboane-cu-stafide_mic.jpg
    Bomboane de stafide

    08 august 2014

    Ingrediente: 1 cană stafide, 1 cană lapte de soia, 1 cană nucă măcinată, coaja de la o lămâie, nucă de cocos, vanilie Mod de preparare: Se înmoaie stafidele în lapte şi vanilie cam 20 de minute. Apoi, se dau prin robot. Se adaugă nucă măcinată şi coaja de lămâie. Daca compoziţia nu este destul de vâscoasă, se mai adaugă 1-2 linguri fulgi ...

    Detalii »
    salata-de-varza-cu-tofu_3.jpg
    Salată picantă

    08 august 2014

    Ingrediente: 400 g tofu, 200 g morcovi, 200 g sos de maioneză din soia, 1 capăţână usturoi, mărar şi pătrunjel, 1 linguriţă piper Mod de preparare: Tofu, morcovul şi usturoiul se rad pe răzătoarea mare, se amestecă cu maioneza, se aşează pe platou şi se ornează cu verdeaţă. ...

    Detalii »
    frittata-cu-soia-leurda-si-chorizo-3-520x344_1.jpg
    Frittata cu soia, leurdă și chorizo

    14 august 2014

    Azi facem o frittata, bună nu doar pentru micul dejun, dar și ca aperitiv, pentru că o data ajunsă la temperatură camerei și feliată, completează foarte frumos platourile de aperitive. Am folosit soia fâșii, care o dată fierte, așa cum scrie pe ambalaj, arată și pot fi folosite ca și fâșiile din piept de pui. Și așa le-am și folosit, doar că, așa cum ...

    Detalii »
    preparare-pogacele-cu-soia-3-520x344_1.jpg
    Pogăcele cu soia

    14 august 2014

    În rețetă de azi, pogăcele cu soia, am ales să înlocuiesc jumările din rețetă clasică de pogăcele cu jumări cu granule de soia Inedit, care s-au potrivit de minune și au ieșit niște pogăcele de să te lingi pe degete! Ingrediente pentru 10 bucăți: 50g Soia granule Inedit 2 linguri ulei de măsline sare, piper, cimbru, oregano, busuioc a€“ toate ...

    Detalii »
    budinca-de-vanilie-cu-lapte-de-soia-4-520x344.jpg
    Budincă de vanilie cu lapte de soia

    14 august 2014

    Azi vă propun o rețetă de deșert foarte rapidă, numai bună pentru sezonul cald care vine, pentru că e mai bun după ce stă la frigider peste noapte a€“ budincă de vanilie cu Băutură din soia cu aromă de vanilie Inedit. Ingrediente pentru 4 porții: 600ml Băutură din soia cu aromă de vanilie Inedit 50g amidon fin 100g zahăr miezul de la un baton ...

    Detalii »
    prajitura-ciocolatoasa-cu-lapte-de-soia-1-520x344.jpg
    Prăjitură ciocolatoasă cu lapte de soia

    14 august 2014

    Azi avem o prajituroancă, îi spun așa pentru că e decadent de ciocolatoasa, bună pentru suflet când e trist. Unul dintre ingredientele principale este Băutură din soia cu aromă de vanilie Inedit. Ingrediente: 400ml Băutură din soia cu aromă de vanilie Inedit 4 albușuri 4 gălbenușuri 300g zahăr 150g unt 250g făină 150g cacao un pliculeț praf ...

    Detalii »
    salata-de-oua-cu-tofu-afumat-3-520x344.jpg
    Salată de ouă cu tofu afumat

    14 august 2014

    Tofu simplu, are un gust neutru și poate fi folosit la orice fel de preparate, de la creme sărate și până la dulciuri. Dacă nu ați mâncat tofu până acum, vă recomand cu drag tofu Inedit, este genial. Atât de bun încât l-am combinat într-o salată de ouă, cu un pic de chorizo afumat, pentru că da, tofu nu înseamnă numai o mâncare vegetariană, eu sunt ...

    Detalii »
    tortilla-cu-snitel-crocant-de-soia-3-520x344.jpg
    Tortilla cu șnițel crocant de soia

    14 august 2014

    Între șnițel de soia și șnițel de pui, l-aș alege oricând pe primul. Și în combinația asta, cu tortilla.. pfffffa.. e că o shaworma cu de toate, doar că într-o variantă mult mai sănătoasă. Ingrediente pentru 2 persoane: 2 tortilla 8 bucăți soia Inedit felii pentru șnițele 2 ouă 2 linguri făină + 100g făină fulgi de porumb sare, piper, o linguriță ...

    Detalii »